Pentru a face față activității profesionale desfășurată în cadrul Cabinetului de avocat „Nechita N. Ionel-Nicolae” este nevoie de strategii și tactici solide, întrucât, pentru mine, performanța cere disciplină, cunoașterea perfectă a regulilor, anticiparea mișcărilor adversarului, dar și creativitate și instinct.

Denumirea AVOCATIS (cu elementul figurativ și culorile de referință) reprezintă marca înregistrată la OSIM de către Cabinetul de avocat „Nechita N. Ionel-Nicolae” sub nr. 148996 pentru Clasa Servicii juridice și este un drept protejat prin Legea nr. 84/1998.

Avantajul strategic constă în capacitatea de a asigura servicii eficiente și de înaltă calitate atât în sfera consultanței, cât și în cea a litigiilor.

Gradul de atenție acordat nevoilor clienților, înțelegerea profundă a chestiunilor de interes, experiența de viață, dar și finalizarea unor dosare penale complexe, cu soluții de achitare, mă recomandă încă din anul 2002 ca una din opțiunile de satisfacere a interesului juridic.

Nechita Ionel
Ionel Nicolae NECHITA

Avocat

"NUNQUAM  NON PARATUS"